Storycoaching

Hör av dig till mig om du har frågor eller undringar så berättar jag mer.

Låt oss tillsammans med hjälp av din livsberättelse (story) skapa en Guldkompass som kommer att vara vägledande för dig härifrån och framåt i livet.

När vi tar våra första andetag så gör vi det med en uppsättning medfödda urkrafter(drivkrafter). Du är en unik varelse som ännu inte låtit dig påverkas av miljön runt omkring dig. 

Men med olika förutsättningar i livet så åker skyddsvästen på och med tiden så tappar du mer och mer av det som är ditt autentiska jag. Du kanske börjar anpassa dig lite för mycket, tappar energi, får svårare att hitta det lustfyllda i tillvaron, känner dig stressad, tappar riktning, känner inte den där riktiga glädjen längre. 

Det här upplägget handlar om att du ska stärka dig som person. Hitta tillbaka till det som är du, med dina medfödda urkrafter. Jag vill att du ska kunna känna dig mer autentisk, som den du faktiskt är, och också våga och kunna kommunicera det på ett äkta sätt för dig. Jag vill ge dig riktningen du behöver, för att du lättare ska kunna se vad som är viktigast för att du ska må bra. För hur du väljer att designa ditt liv. 

Och det kommer vi att kunna göra utifrån din sanna story, din livsberättelse.

Vi kommer att ses i ca två timmar under två tillfällen med ca 1-2 veckors mellanrum.

Första tillfället kommer du att få berätta din livshistoria, din story, för mig. Och jag kommer anteckna, ställa frågor och guida dig framåt till där du är idag. Vi kommer leta efter dina guldkorn i din berättelse, utgå från positiva minnen och leta efter dina ”ansträngningslösa zoner”. Det kommer ge ledtrådar till vilka dina urkrafter är, som i sig kommer utmynna i kraftfulla och betydelsefulla ord och meningar.

Till det andra tillfället har jag tolkat in din story och identifierat dina guldkorn och urkrafter.  Vi gör nu Guldkompassen och går igenom den tillsammans. Du sitter på alla svaren genom din egen story, och nu knyter vi ihop essensen av den, trattar ner till att nu svara på frågan om vilka dina urkrafter är, vem DU är, ditt varför och ditt syfte.

Guldkompassen kommer att göra skillnad för hur du pratar om dig själv. Den kommer underlätta för beslutstagande och den kommer ge dig en klarare riktning i livet. Du kommer att känna dig starkare och fylld med mer självkännedom efter att du har gjort den. 

Guldkompassen kommer inte att vara din absoluta sanning, utan ska mer ses som ett förhållningssätt, ett redskap att använda sig av. Kalibrerar du in den nu har du en kompass du kan bära med dig och navigera efter, som kommer underlätta i ditt liv.

Pris: 3500 kr. Två inbokade tillfällen om ca 2 tim vardera.