energigivande inspiratör 
- en mix av hög energi och ett rofyllt lugn

Mina styrkor är att jag är trygg i mig själv, är en god lyssnare, förtroendeingivande, och har nära till glädje och skratt. Andra säger att jag ”ger mycket energi” och ”har förmågan att inspirera”, vilket jag såklart blir glad över att höra eftersom jag tycker så fantastiskt mycket om mitt jobb.

Jag älskar att uppleva sann, äkta och djup kontakt – både i mig själv och i mötet med dig. Min gåva till världen är att låta dig uppleva äktheten i det – true connection – med dig själv, och till människor du möter på din väg.

Handledning, personliga och förtroliga samtal, guidning, rådgivning  – jag har alltid i någon form under mitt yrkesliv arbetat med människor i grupp eller individuellt. Det berikar mig, fyller mig med kompetens och kunskap och inte minst ger mig glädje och inspiration.

Som jag såklart vill dela med mig av till dig!

Det gör jag genom…

…att du går på någon av mina yogaklasser.

…att du kommer på någon av mina föreläsningar eller kurser som jag arrangerar, eller som du/företaget anlitar mig för.

…att jag coachar dig.

…att du läser någon av mina böcker; Pausa – en bok om återhämtning eller Lysande stjärnor på en nattsvart himmel.

Lite kuriosa om mig

Jag bor, med mannen i mitt liv, i en timmerstuga, på vår skogsgård några mil från Norrköping. Våra två vuxna och utflugna fantastiska döttrar, är för mig livets mening – kärlek och glädje i sin renaste form.

Yinyoga och skogspromenader ger mig en mjukhet i kroppen och ett inre lugn, medan Crossfit-träningen gör mig fysisk stark och väcker en tävlingssida hos mig.

Vackra meningar, ord och texter tilltalar mitt inre och jag går igång på bra musik eftersom det får hela mitt register i kroppen att aktiveras. Mitt absoluta favoritband all time är Coldplay.

Sol och värme får mig att må bäst och när inte Sverige bjuder på sommar så älskar jag att åka till Australien eller till mitt favoritställe på Mallorca. 

Jag har sett alla avsnitt av tv-serien Friends.
Tre gånger.
Jag dricker hyfsat mycket kaffe varje dag.
Och samlar, kanske aningen onödigt mycket på vackra anteckningsböcker, från världens alla hörn.  

Mitt mission i livet är att skapa mer togetherness – känsla i världen, genom kärlek, omtanke och medvetenhet.

Ensam är stark, men tillsammans är vi så mycket starkare.