Pausaboxen

pausakärlek i en box

Är det inte bland det härligaste som finns med överraskningar. Att få men framför allt, att ge, känns alltid så himla bra i hjärtat.

Pausaboxen kom till när jag blev sjuk i cancer 2022 och behövde vara sjukskriven under ett par veckor från jobbet jag älskar som samtalsterapeut och föreläsare i mitt företag PAUSA. Jag ville ju fortsätta sprida ljus, kommunicera energi och återhämtning med mitt PAUSA och en kreativ process i mitt huvud startade omedelbart.

Det landade i PAUSABOXEN.

Och i tanken: vad skulle vara fint och uppmuntrande att få på posten när man är sjukskriven? Eller när man är arbetslös, föräldraledig, när man fyller år, vill muntra upp en vän eller bara vara generös i största allmänhet?

Jo, men såklart – en pausabox som andas lugn och doftar som ett helt hav av lavendel.

Och, där du kan skriva en personlig hälsning till mottagaren, som sen handskrivs av mig.

En superhärlig känsla att både du och jag nu kan fortsätta att bidra till ljus och glädje genom att skicka en överraskning till någon som behöver. 
Me like a lot!

Du fyller i fälten nedan och Swishar 330 kr till 123 085 02 89 PAUSA Ulrika Borén och skriver PAUSABOX i meddelandet. Så snart jag fått din Swish skickar jag boxen.

I PAUSABOXEN FINNS

min bok PAUSA – en bok om återhämtning.

en sammetslen lavendeldoftande ögonkudde fylld med vete från vår egen gård.

två handgjorda ekologiska värmeljus. Välj doftfria eller med lavendel.

en liten glasflaska med tändstickor och plån på undersidan.

Allt är omsorgsfullt inslaget i silkespapper med sidenband och ett pausakort med din hälsning på.

Så snart jag sett din Swish så skickas en PAUSABOX och landar hos mottagaren, rakt ner i brevlådan inom 1-3 dagar (vardagar).

PAUSABOXEN kostar 330 kr (inklusive porto 60kr)

123 085 02 89