Retreats & Event

Sunny Soul Sunday 5 mars 2023

Söndagen den 5 mars 15.00-19.00 

BOKNINGEN ÖPPNAR 12/2 kl.19.00!

FULLBOKAT! (Maila om du vill stå på återbudslista)

De kallaste månaderna har snart passerat och ljuset på kvällarna börjar komma åter.Och visst finns det väl en längtan efter att släppa taget om vinterkylan, kärleksboosta dig själv, och välkomna in våren som nu står för dörren.

Så vad sägs om ett halvdagsretreat, en riktigt magisk härlig njutsöndag i mars?  Med yinyoga, nidra, inspirationsstund, workshop och fikastund?

 

Yinyoga – Du kommer att bli guidad i en mysig och härligt lång yinyoga (90 minuter) där vi kommer landa i mjuka positioner och släppa på spänningar i kroppen och sinnet. Vi lägger fokus på andetaget och på att slappna av i kroppens alla delar. 

 

Skriva, stärka, knyta – vi ska bli guldgrävare! 
Alla bär vi på en historia inom oss. Redan när du för första gången såg dagens ljus, var du en unik person, med en uppsättning kvalitéer, drivkrafter och en inre sann kompass. Ingen yttre miljö hade ännu låtit påverka dig. Men med olika förutsättningar i livet så åker skyddsvästen på och med tiden så tappar du mer och mer av det som är ditt autentiska jag.
Att skriva ner tankar och känslor och göra insiktsfulla reflektioner om sig själv, är både stärkande och läkande. Ju mer du vill och vågar lyfta fram dig själv, dina värderingar och spegla det som är du – inför dig själv – desto säkrare och bättre blir du på att kommunicera dig själv på ett sätt som bli sant och äkta. Du är ditt eget varumärke, och jag vill att du ska kunna vara och känna dig ännu mer autentisk, som den du faktiskt är. 
Jag kommer i den här workshopen, genom olika skrivövningar, att inspirera dig till att knyta guldtrådar och låta dig leta efter glitter och gladstarka känslor i just din unika historia. 
En inspirationsstund och workshop i ett.

Vi kommer avsluta med ett magiskt mellanrum i en yoga nidra. 
Och här pratar vi avslappning på riktigt. Du kommer få avsluta denna söndag i en ca 30 minuter härlig yoga nidra där jag knyter ihop dagen och skickar med dig hem ett inre lugn, påfyllnad av solsken och ett mjukt leende på läpparna.

Yoga nidra kallas även för den yogiska sömnen och är en meditationsteknik där du blir guidad in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn och där din kropp slappnar av på djupet. Du ligger på rygg på yogamattan med filt och ögonkudde under hela meditationen. Yoga nidras är en underbar teknik för att lugna ditt nervsystem, minska din stress och används med fördel för att få en bättre nattsömn eller för att somna lättare. 

 

Yogamatta, block, bolster och filtar finns på plats och kommer vara framtaget när du kommer, så du behöver inte ta med dig något (om du inte vill såklart) 

Ett härligt halvdagsretreat söndagen den 5 mars 

klockan 15.00 – 19.00 på Hotellgatan 5, vindsvåningen

Begränsat antal platser!

 

Pris: 695 kr för dagen + en matigare fika, te, frukt, samt en anteckningsbok & penna.

Swish 1230850289 senast 27 februari 2023

Det går bra att boka fler i samma mailbokning.

Bokningen är bindande men platsen går bra att överlåta till någon annan. 

Datum: Måndag 6 juni 2022
Tid: 11.00-17.00
Plats: Box Hotell, Linköping
Kostnad: 1195kr

Detta ingår i priset: 
Föreläsningar, inspirationsstunder och yinyoga mellan 11.00 och ca 15.00.
Frukt, nötter, te och kaffe som finns att avnjuta under hela dagen. Till lunch serveras en wrap och dricka. Inträde och tillgång till hotellets SPA-avdelning mellan ca 15.00-17.00.

Endast 20 platser!

KLIMAKTERIESNACK, YINYOGA OCH MENINGSFULLA MELLANRUM

Ett härligt litet event för dig som vill ha det bästa av tre världar på en och samma dag! Vi kommer prata om klimakteriet – om vad klimakteriet faktiskt är, varför vi hamnar i det och hur vi påverkas av det. Och vi kommer såklart snacka vallningar på natten, sömnrubbningar, hjärndimma, trötthet – och såklart, vad man kan göra för att må så bra som möjligt under tiden. För det ska inte vara ett lidande att komma in i eller vara i klimakteriet, även om det för många, många kvinnor är så. Det finns så mycket vi kan påverka själva för att vår livskvalité ska vara så  bra den kan. Och det finns också åtgärder vi kan, och ibland bör ta till för att lindra och stärka kroppen och hjärnan när hormonerna går bananas. Nästan 80% av alla kvinnor får klimakteriesymtom – så vi är många!

Ett mellanrum är det du fyller på dig själv med. Alla kan hitta sina egna meningsfulla mellanrum, antingen för att hämta kraft och energi, eller för att lugna och stilla surret i huvudet. Dom blir just meningsfulla för att du tillåter dig att ge dig själv tid, kärlek och uppmärksamhet. Du vet själv bäst vad du behöver, men jag kommer visa på olika sätt som funkar för mig och många andra som till exempel – andningsövningar, meditation, självstärkande tankar och självkärlek.

Och så klar ska vi yoga! Ett härligt och rogivande yinyogapass. Helt enkelt en lugn och skön stund där vi låter kropp och sinne bara få återhämta sig. Alla positioner görs på yogamatta och du blir inte svettig. Varje position hålls i 3-5 minuter och du får tid att mjukna i kroppen och låta ditt sinne hitta till lugn och ro systemet i hjärnan. Vi använder bolster och filtar som hjälpmedel. Allt detta (inklusive yogamatta) finns på plats, men vill du ta med dig din personliga så gör gärna det.

Vi kommer avsluta med att åtnjuta hotellets SPA för att bara njuta, mysa och reflektera över dagen. 

OBS! Bokningen öppnar måndagen den 25 april kl. 19.00.