Retreats & Event

female power retreat 2022

Alltså som vi älskar dessa ljuvliga retreats vi har ute på Mon,  Sankt Annas Skärgård. Det är nu sjätte året jag har den äran att få göra detta med fantastiska Louise Strömberg. Klicka på knappen nedan och du kommer in på hennes hemsida och kan läsa mer om detta härliga retreat. Louise beskriver så målande och fint och texten nedan är direkt hämtat från hennes sida.

”Föreställ dig ett unikt tillfälle att landa i dig själv, utforska ditt spirituella djup & besöka platser inom dig av ren inspiration. Havsluft i lugnorna, välgörande yoga i det stora båthuset och färgglad mat i världsklass.

Efter att under tre års tid ha sålt slut på våra underbara skärgårdsretreat med gudomligt god & hälsosam mat, grundande yogaklasser & inspirationsstunder, har vi nu sytt ihop ett nytt, magiskt retreat. Enbart för kvinnor! Vi säger magisktför att vi vet hur mycket själsligt balsam och djup hjärtlig energi det kommer innehålla. Vi har plockat ut godbitarna och förgyllt konceptet med ännu mer spirituell värme, och med vision om att skapa en plats där vi kvinnor kan connecta och växa tillsammans. Tänk dig en enorm boost av self love, personlig utveckling, mindfulness, yoga & self care -toppat med amazing färgglad mat som fyller på din kropp med allt den behöver i näringsväg!”

Datum: Måndag 6 juni 2022
Tid: 11.00-17.00
Plats: Box Hotell, Linköping
Kostnad: 1195kr

Detta ingår i priset: 
Föreläsningar, inspirationsstunder och yinyoga mellan 11.00 och ca 15.00.
Frukt, nötter, te och kaffe som finns att avnjuta under hela dagen. Till lunch serveras en wrap och dricka. Inträde och tillgång till hotellets SPA-avdelning mellan ca 15.00-17.00.

Endast 20 platser!

KLIMAKTERIESNACK, YINYOGA OCH MENINGSFULLA MELLANRUM

Ett härligt litet event för dig som vill ha det bästa av tre världar på en och samma dag! Vi kommer prata om klimakteriet – om vad klimakteriet faktiskt är, varför vi hamnar i det och hur vi påverkas av det. Och vi kommer såklart snacka vallningar på natten, sömnrubbningar, hjärndimma, trötthet – och såklart, vad man kan göra för att må så bra som möjligt under tiden. För det ska inte vara ett lidande att komma in i eller vara i klimakteriet, även om det för många, många kvinnor är så. Det finns så mycket vi kan påverka själva för att vår livskvalité ska vara så  bra den kan. Och det finns också åtgärder vi kan, och ibland bör ta till för att lindra och stärka kroppen och hjärnan när hormonerna går bananas. Nästan 80% av alla kvinnor får klimakteriesymtom – så vi är många!

Ett mellanrum är det du fyller på dig själv med. Alla kan hitta sina egna meningsfulla mellanrum, antingen för att hämta kraft och energi, eller för att lugna och stilla surret i huvudet. Dom blir just meningsfulla för att du tillåter dig att ge dig själv tid, kärlek och uppmärksamhet. Du vet själv bäst vad du behöver, men jag kommer visa på olika sätt som funkar för mig och många andra som till exempel – andningsövningar, meditation, självstärkande tankar och självkärlek.

Och så klar ska vi yoga! Ett härligt och rogivande yinyogapass. Helt enkelt en lugn och skön stund där vi låter kropp och sinne bara få återhämta sig. Alla positioner görs på yogamatta och du blir inte svettig. Varje position hålls i 3-5 minuter och du får tid att mjukna i kroppen och låta ditt sinne hitta till lugn och ro systemet i hjärnan. Vi använder bolster och filtar som hjälpmedel. Allt detta (inklusive yogamatta) finns på plats, men vill du ta med dig din personliga så gör gärna det.

Vi kommer avsluta med att åtnjuta hotellets SPA för att bara njuta, mysa och reflektera över dagen. 

OBS! Bokningen öppnar måndagen den 25 april kl. 19.00.