Om Ulrika

Energigivande inspiratör

Mina styrkor är att jag är trygg i mig själv, är en god lyssnare, förtroendeingivande, och har nära till glädje och skratt. 
Andra säger att jag ”ger mycket energi” och ”har förmågan att inspirera”, vilket jag såklart blir glad över att höra eftersom jag tycker så fantastiskt mycket om mitt jobb.

Jag älskar att uppleva sann, äkta och djup kontakt – både i mig själv och i mötet med dig. Min gåva till världen är att låta dig uppleva äktheten i det – true connection – med dig själv, och till människor du möter på din väg.

Handledning, personliga och förtroliga samtal, guidning, rådgivning  – jag har alltid i någon form under mitt yrkesliv arbetat med människor i grupp eller individuellt. Det berikar mig, fyller mig med kompetens och kunskap och inte minst ger mig glädje och inspiration.
Som jag såklart vill dela med mig av till dig!  

Det gör jag genom...

...att du går på någon av mina yogaklasser

...att du kommer på någon av mina föreläsningar eller kurser som jag arrangerar, eller som du/företaget anlitar mig för.

...att jag coachar dig 

...att du läser någon av mina böcker; Pausa – en bok om återhämtning eller Lysande stjärnor på en nattsvart himmel  

Lite kuriosa om mig

Jag bor, med mannen i mitt liv, i en timmerstuga, på vår skogsgård några mil från Norrköping. Våra två vuxna och utflugna fantastiska döttrar, är för mig livets mening – kärlek och glädje i sin renaste form. Yinyoga och skogspromenader ger mig en mjukhet i kroppen och ett inre lugn, medan Crossfit-träningen gör mig fysisk stark och väcker en tävlingssida hos mig. Vackra meningar, ord och texter tilltalar mitt inre och jag går igång på bra musik eftersom det får hela mitt register i kroppen att aktiveras.  Sol och värme får mig att må bäst och när inte Sverige bjuder på sommar så älskar jag att åka till Australien eller till mitt favoritställe på Mallorca. Har sett alla avsnitt av tv-serien Friends. Tre gånger. Dricker hyfsat mycket kaffe varje dag. Och samlar, kanske aningen onödigt mycket på vackra anteckningsböcker, från världens alla hörn.  

Mitt mission i livet är att skapa mer togetherness – känsla i världen, genom kärlek, omtanke och medvetenhet.
Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Jag innehar en akademisk bakgrund i beteendevetarämnen,
Samhälls- och Kulturanalysprogrammet och en examen i pedagogik.

Diplomerad coach och samtalsterapeut, KBT – inriktning.
Är utbildad inom MI (Motiverande samtal) 

Diplomerad Mindfulnessinstruktör (MBSR – Mindfulnessbased stress reduction)
Lärarutbildning Yinyoga , 200-timmar Cert. yogalärare YogaDevi Stockholm 

Instruktörsutbildning Medveten andning, Sorena, Anders Olsson 

Storycoachingutbildning för Katrin Sandberg 2020/2021

Stark genom klimakteriet – Steg 1 för Monika Björn 2021

Har även gått kurser/utbildningar i ledarskap, nätverksarbete och projektledning: bland andra Situationsanpassat ledarskap (SL2) och Ledarbildarna, Stockholm.

Företag, skolor, föreningar eller organisationer:

Vill du anlita mig för kurs, workshop eller föreläsning kring,
stresshantering/återhämtning eller yinyoga? Jag skräddarsyr så det passar er – vänligen kontakta mig för information och offert.