Föreläsningar & Kurser

pausa-paket

Tre härliga söndagar att bara få samla ihop dig själv på yogamattan.    En klass med yinyoga för kropp och själ– lugnt och avslappnande, när den är som allra bäst. Sen sover du en god nattsömn innan en ny fantastisk vecka startar. 

Yogamatta, block, bolster och filtar finns på plats och kommer vara framtaget när du kommer, så du behöver inte ta med dig något (om du inte vill såklart) 

Läs mer om yogaformen under min flik YOGA.

Jag finns på Hotellgatan 5 (vid Carls Johans Park, Norrköping) uppe i vindsvåningen. När du bokat dig och fått en plats kommer mer info om betalning samt portkod.

Endast 10 platser – personligt och småskaligt. 

Efter yogan får du gärna, om du vill, stanna på en kopp te och ta en frukt eller lite nötter. 

Datum; Söndagar 6/11, 13/11 samt 20/11 (FULLBOKAT) Maila mig om du vill stå på reservplats eller vill ha info om kommande yogaklasser.

Tid; 18.00-19.30 (90 minuter yinyoga)

Kostnad; 3 tillfällen -595 kr Du betalar via Swish eller om du vill så fakturerar jag. Invänta om du fått en plats innan du gör din betalning.

Du bokar dig via mail: pausa@ulrikaboren.se

Hoppas att vi ses på yogamattan i höst – varmt välkommen!

Arbetar du i Norrköping och behöver en liten paus under dagen? 

Boka 30 minuter, kanske i samband med lunchen, och kom till mig i Knäppingsborg!

Personligt och individuellt blir du guidad i en meditation, yinyogasekvens eller andningsövning. Det du känner att du vill och behöver fylla på med i stunden, just den dagen. 

Vissa har en stående tid en dag i veckan varje vecka, andra bokar sig lite då och då. 

Tillsammans kommer vi överens om vad som passar dig bäst. 

Pris: 495 kr /tillfälle (30 minuter)

Faktura eller Swish på plats.

Kommande…

Mjuk yinyoga, magiska mellanrum och meningsfulla texter – hitta din väg till microlycka i vardagen. Det här är ett riktigt härligt Pausa – paket delux. 

Perfekt för dig som känner att du behöver guidning i övningar för att de ska bli av! 

Under dessa fyra veckor så kommer du kunna känna dig stolt över att du boostar dig själv med mellanrum och medveten närvaro. Ett härligt tillfälle att etablera nya vanor, upptäcka vad som passar dig bäst och vilken tid på dygnet du föredrar att göra övningarna. Allt för att det ska passa in i DITT liv på DITT sätt. Det är så man skapar en hållbar vana för ett bättre välmående och ett mindre stressfyllt liv.

Under 4 veckor får du tillgång till mina förinspelade videolänkar. Varje vecka, på söndagskvällen, får du fyra länkar. 

Såklart med nytt innehåll varje vecka.

  • Ett yingogapass 60 minuter
  • En andningsövning 5-10 minuter
  • En meditation 5-20 minuter
  • En text/dagens ord/en coachande tanke/något mellanrum jag vill dela med dig 2-5 minuter

Jag kommer skicka ut respektive veckas länkar på söndagskvällen, så du själv kan välja när du planerar in att göra vad i veckan. På så sätt skapar du en egen rutin utifrån dina behov.

Inga förkunskaper behövs. 

Du behöver:

– en yogamatta eller något annat du känner dig bekväm att yoga på.

– ett bolster eller en större kudde du kan ha som stöd i vissa positioner  

– två yogablock om du har, annars ta några lite tjockare böcker. 

– en mjuk och skön filt

Du läser mer yogaformen yinyoga under fliken YOGA.

Boka ditt härliga STORA PAUSA – PAKET genom att maila mig på pausa@ulrikaboren.se

Kostnad: 595kr

Du kommer att ha tillgång till videomaterialet i två månader fr o m första startdagen. 

PAUSA - INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Jag vill inspirera dig och dina medarbetare, ja hela er arbetsplats, till att få mer kunskap kring hur ni kan jobba med hållbar återhämtning. 

Det här med att PAUSA –  det finns så många vetenskapliga och fiffiga sätt att göra det på. Som är gratis och som du har tillgång till dagligen. De flesta redskap finns, inte helt oväntat, tillgängliga inom dig själv.

Under min föreläsning guidar jag er i vad som händer i kroppen och hjärnan när vi stressar.  Hur vi genom att bli medvetna om vår andning, samt se över våra förhållningssätt till oss själva och livet, kan lära oss att hantera och motverka vår inre stress. Vi kommer göra övningar och jag kommer ge er konkreta tips och råd kring hur ni själva sen, med små enkla medel,  kan uppnå en vardaglig balans i kropp och sinne. Och hur ni sen kan implementera det på er arbetsplats.

Hur ser det ut med återhämtningen hos er?
Hör av dig till mig så skräddarsyr jag en inspirerande, kunskapsgivande och härlig föreläsning utifrån ert företags behov.

På min skola (eller arbetsplats) har vi jobbat tillsammans med Ulrika under snart ett år. Målet för mig som chef är att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv över tid. Genom sin varma personlighet och egna erfarenheter sätter Ulrika stress, pauser och återhämtning i ett sammanhang som många kan relatera till. Att samarbeta med Ulrika har gett vår organisation ytterligare verktyg för att nå en god arbetsmiljö.
Veronica Möller 
Rektor, Linköping
Bra blandning mellan teori och praktiska övningar vilket var bra och nyttigt. Inte de där ”vanliga” klyschorna om vad man ska göra när man är stressad.
Personalen
Holmen Paper Norrköping

Frågor eller funderingar?